LED peilivalaisin pistorasialla

  • 26 Dec, 2021

Kylpyhuoneessa on tarpeen valaisin pistorasialla.

Kylpyhuone on tila, jossa tarvitsee kunnollisen valaistuksen. Yksi hyvä vaihtoehto on LED peilivalaisin pistorasialla ja tällaisen valaisimen voi yleensä kiinnittää joko suoraan peiliin, pelin yläpuolelle seinään tai jopa kaapin päälle, jos kaapissa on peiliovet. Tässäkin tila ratkaisee asennuksen. Pelivalo on kuitenkin helpottaa kylpyhuoneessa olemista huomattavasti. Sehän on tila, jossa tulee meikattua, ajettua partaa tai laitettua hiuksia, joten tilan valaistuksen on oltava riittävä. Peilivalaisin sopii erinomaisesti ahtaaseen tilaan.

Käytännöllinen LED peilivalaisin pistorasialla

Valitsemalla kylpyhuoneeseen LED -peilivalaisimen, voit olla varma, että valinta on moderni. Niillä saa kylpyhuoneesta hyvin valaistun, mutta myös persoonallisen näköisen. Lisäksi pistorasia helpottaa esimerkiksi hiustenkuivaimen käyttöä tai partakoneen lataamista. Näillä kunnollisilla valaisimilla saa tilan valaistua, mutta myös pienestä tilasta saa suuremman, koska pelien kautta hohkaava valo tuo tilaan mukavasti avaruutta. Pienen tilan ei tarvitse myöskään näyttää tylsältä.

Jos kylpyhuoneessa tarvitaan valaistusta, niin peilin edusta on juuri sellainen paikka, mihin on kiinnitettävä huomiota. Peilivalo pienillä yksityiskohdilla muuttaa tilan täydellisesti, vaikka se muuten olisikin kokonsa takia hyvin pelkistetty ja kalustukseltaan yksinkertainen. Esimerkiksi yhdistämällä yksinkertaisesti valaisimeen lasin ja kromin, saa tilaan huomattavasti ylellisyyttä. Myös LED -nauhalla saa aikaan mielenkiintoista lisävalaistusta.

Miten saan kylpyhuoneen valaistuksen järkeväksi?

Yksi toimiva ratkaisu on miettiä tarkkaan valaistuksen sijoittelu sekä sen, että kylpyhuoneeseen sopii myös himmennys, vaikka se olisi suhteellisen pienikin tila. Tyylikäs LED -valaistus antaa mahdollisuuden mitä erilaisemmille sijoituksille, jolloin valo ohjautuu juuri oikeisiin paikkoihin. Peilin edessä kaikesta huolimatta on oltava se tärkein valaistus sekä pistorasia. Märkätiloista on lisäksi muistettava se, että IP -luokituksen on oltava juuri oikea näihin tiloihin.