Puinen lattiavalaisin on tyylikäs ratkaisu

  • 05 Aug, 2022

Puinen lattiavalaisin sopii kauniisti monen kotiin.

Puiset materiaalit ovat kasvattaneet suosiotaan sisustuksessa, eikä ihme, sillä ne tuovat sisälle ripauksen luonnon rauhoittavaa tunnelmaa. Puu on kodikas ja lämmin, mutta myös luonnollinen ja pitkäikäinen valinta, joka sopii moniin erilaisiin tiloihin sisustuksen tyylisuunnasta huolimatta. Puinen lattiavalaisin on sekä tyylikäs että kaunis katseenvangitsija minimalistisessa sisustuksessa ja sopii kauniisti myös niin maalaisromanttiseen kuin värikkääseenkin sisustusteemaan. Valitse vinkkiemme avulla omaan tilaan sopivat lattiavalaisimet!

Puinen lattiavalaisin on kaunis ja käytännöllinen

Kaunis puinen lattiavalaisin on helppo yhdistellä moneen erilaiseen sisustustyyliin. Vaalea puu luo usein tilaan nuorekasta mielikuvaa ja se on se kaunis yksityiskohta esimerkiksi kokovalkoisessa sisustuksessa. Vaaleaan puuhun yhdistyvät kauniisti myös raikkaat vihreän, keltaisen ja oranssin sävyt. Tumma puu puolestaan luo tilaan usein arvokkuutta ja siihen yhdistyvät kauniisti esimerkiksi sinisen, punaisen ja violetin sävyt.

Lattiavalaisin on paitsi sisustusesine, myös tärkeä käyttöesine. Valaisin voi toimia esimerkiksi lukulamppuna nojatuolin tai sängyn vieressä, jolloin valaisimeksi on hyvä valita tarpeeksi valoa tuova yksilö. Hyvä ja kirkas valaisin toimii myös työpöydän vieressä valaisten työskentelytilaa. Tunnelmavaloiksi sopivat puolestaan himmeämmät valot, jotka tuovat kauniisti hentoa valoa tilaan. Valitsethan valaisimen aina myös käyttötarkoituksen mukaan.

Luo omat trendisi

Nohevimmat sisustajat kuitenkin viis veisaavat sisustussäännöistä ja luovat omat trendinsä. Yhdistele eri värejä ja elementtejä rohkeasti ja kokeillen. Yhdistä puuhun metallin hohtoa tai vaihdellen tummia ja vaaleita sävyjä. Tee rohkeasti tilasta oman näköisesi, unohtamatta kuitenkaan tilan käytännöllisyyttä. Luo vapaasti omat trendisi ja nauti valaisimesi hehkusta.