Ulkoseinävalaisimet

Ulkoseinävalaisimet takaavat näkyvyyden

Kaikki ulkoseinävalaisimet toimivat paitsi talon kauniina koristajina myös näkyvyyden ja turvallisuuden edistäjinä. Valaisimia on hyvä asentaa vähintään sinne, missä niitä tarvitaan, mutta valoilla voit myös vapaasti leikitellä ja luoda haluamaasi tunnelmaa. Perinteinen ulkovalaisimen paikka on luonnollisesti koti-oven vieressä, jossa valoa tarvitaan, jotta avain löytää tiensä lukkoon. Myös kodin muut sisäänkäynnit sekä esimerkiksi porrasaskelmat ovat paikkoja, jonne on hyvä tuoda valoa. Useaan paikkaan kannattaa kuitenkin hankkia ulkovalaisin liiketunnistimella, jolloin valo palaa vain kun sitä tarvitsee. Tämä säästää myös energiaa ja näin valo ilmoittaa mahdollisista vieraista sekä ei-toivotuista kulkijoista talon läheisyydessä.

Valaisimet ovat myös helppo tapa luoda kotiin haluamaasi tunnelmaa tai tehdä kodistasi vieläkin näyttävämpi. Erilaisia ulkoseinävalaisin vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun, ehkäpä korostat niillä kotisi maalaisromanttista tunnelmaa? Tai luot modernia tai arkkitehtuurisuutta uhkuvan kokonaisuuden?

Oikeat ratkaisut jokaiseen kotiin

Seinävalaisin ulos on parhaimmillaan pitkäikäinen hankinta, joten ennen ostopäätöstä on hyvä miettiä myös sen energiatehokkuutta ja käyttöä. Mikäli ulkovalaisin seinään kiinnitettynä esimerkiksi sijaitsee hyvin korkealla, on sen huoltovälin hyvä olla pitkä. Ulkoseinävalaisimet ovat kuitenkin hyvä valinta, sillä niiden kiinnittäminen ja huoltaminen on helppoa.

Yksi energiatehokas ja käyttöystävällinen valinta ovat led valot, joita löytyy runsaasti valikoimastamme. Led valo on pitkäikäinen, joten sitä ei tarvitse huoltaa usein. Led valot luovat myös kaunista tunnelmaa, joten ne sopivat hyvin niin kotioven läheisyyteen, terassille kuin seinän valaisuun. Ratkaisun energian säästämiseen tarjoavat myös auringonvalolla toimivat ulkoseinävalaisimet sekä älykkäät valaisimet. Älykkäitä valaisimia ohjaat näppärästi omalla älypuhelimellasi tai erikseen hankitulla kaukosäätimellä.

Unelmien valaistus jokaiselle

Mikä on sinun suosikkisi? laatuvalaisin tarjoaa ulkoseinävalaisimia jokaisen unelman täyttämiseksi. Esimerkiksi kauniit lyhtyvalot ovat klassinen ikisuosikki, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Moderniin tyyliin kuuluvat kohdennetut valot, joiden valon suuntaa voit itse säätää. Kaunista tunnelmaa luovat myös valaisimet, joiden avulla talon seinästä heijastuva lempeä valo luo näyttävän kokonaisuuden. Ulkovalaisin liiketunnistimella on näppärä ratkaisu erottamaan käyttövalot ja tunnelmavalot, sillä kaikkien valojen ei välttämättä tarvitse palaa yhtä aikaa.

Valitse itsellesi parhaat valaisimet käyttötarkoituksen ja tyylisi pohjalta. Runsaan valikoiman avulla luot helposti tyylikkään ja kauniin tilan, joka on myös omaan käyttötarkoitukseesi juuri sopiva. Parhaimmillaan ulkoseinävalaisimet palvelevat sinua niin syksyn ja talven pimeydessä näkyvyyden tuojana kuin kesäillan hämärässä tunnelman luojana. Ulkoseinävalaisimilla voit myös leikitellä vapaasti ja luoda näyttävän tai jopa yllättävän kokonaisuuden yhdistelemällä valaisimia oman makusi mukaan.